PILARI-IKI 20 kW (18-32 m³)

Kuvaus

IKI-Kiukaan yleisiin saunatiloihin suunnitellut kiukaat ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ovat siksi omiaan vaativaan käyttöön.

Pilari-IKI 20 kW soveltuu 18-32 kuution saunoihin. Ammattikäytössä olevissa kiukaissa lämpövastukset on tehty erikoisvahvasta AISI 309-ruostumattomasta teräksestä.

Lappeenrannan teknillisen yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan IKI-Kiuas Oy:n sähkökiukaat säästävät ammattikäytössä energiaa. Suuren kivimassa ansiosta kiukaassa ei tarvitse pitää jatkuvasti virtaa päällä, sillä kuumat kivet luovuttavat hitaasti lämpöä löylyhuoneeseen ja ylläpitävät saunomislämpötilaa. Tällöin energian kulutus on vähäisempää kuin vastaavan tehoisissa pienen kivitilavuuden omaavissa kiukaissa. Tutustu energiatutkimukseen: Tiivistelmä >> (pdf) | Koko tutkimus >> (pdf)

Kiuasta ohjataan erillisellä ohjauskeskuksella. Soveltuvat ohjauskeskukset ovat; Wave-ohjauskeskus ja Pro-B2-ohjauskeskus. Pro-B2-ohjauskeskukseen voidaan liittää viikkokello, joten se soveltuu hyvin esim. taloyhtiökäyttöön.

Tekniset tiedot
Saunan minimikoko 18 m³
Saunan maksimikoko 32 m³
Maksimikivimäärä 380 kg
Kiukaan korkeus 130 cm
Kiukaan halkaisija 54 cm
Lämmitysaika 40-60 min
Sulake kts. ohjeet
Johto kts. ohjeet

Kiukaan suojaetäisyydet tulenarkoihin rakenteisiin ovat sivuille, taakse ja eteen 20 cm ja ylös 100 cm.

Ohjauskeskukset

Pilari-IKI 20 kW on saatavana Pro-B2-, Wave- tai A2-15-ohjauskeskuksella. Pro-B2- ja Wave-ohjauskeskukset tarvitsevat lisäksi S2-30 lisäkontaktorin.  Erilliset ohjauskeskusvaihtoehdot ovat:

Osasto: . Avainsana tuotteelle .

Additional Information

Saunan koko

Yli 16 m3