0

Black Friday

Black Friday Kiuas.fi-verkkokaupassa! Viikonlopun ajan paljon huikeita tarjouksia.

0

9 vuotta vanhan puukiukaan huoltaminen

Kiuas on hyvä huoltaa silloin tällöin. Usein riittää pelkkä kivien vaihtaminen, mutta voit tehdä myös hieman kattavamman huollon.

0

IKI Kevätmessuilla

Kevätmessut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 12.-15.4.2018. Osastomme sijaitsee hallissa 7. Osaston numero on 7g138.

0

Suomalainen designkiuas lähti lentoon!

Eero Aarnion muotoilema ja yhteistyössä IKI-kiukaan, Ilkka Harjun sekä Cariitti Oy:n kanssa toteutettu Float-saunakiuas on tuotu markkinoille.

0
Kirjoitti
Päiväys:

Viisi hyvää syytä hankkia IKI-kiuas

Kotimainen käsityö, ikimuistoinen löyly, alkuperäisyys, kestävät materiaalit ja energiatehokkuus. Viisi hyvää syytä hankkia IKI-kiuas!

0
Kirjoitti
Päiväys:

Allas Sea Poolin saunat saivat jättikiukaat

Allas Sea Pool -merikylpylän saunoissa nautitaan jättimäisten IKI-sähkökiukaiden löylyistä. Toimitimme saunoihin 48 ja 42 kilowatin sähkökiukaat.

0

IKI One 6,9 kW – 20-v juhlavuoden rajoitettu erä!

Valmistimme 20-v synttäreidemme kunniaksi erän 6,9 kW:n sähkökiukaita edulliseen juhlavuoden tarjoushintaan! IKI One 6,9 kW soveltuu 5-10 kuution saunoihin.

0

IKI Kevätmessuilla

Kevätmessut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 6.-9.4.2017. Osastomme sijaitsee hallissa 7. Osaston numero on 7h149. Tervetuloa tutustumaan IKI-tuotteisiin!

0
Kirjoitti
Päiväys:

IKI-Kiuas 20-v – Juhlimme synttäreitä tarjouksin!

IKI-Kiuas täyttää tänä vuonna 20-vuotta. Juhlan kunniaksi julkaisemme joka kuukausi tarjouksia koko vuoden ajan -20 %:n alennuksilla!

0

IKI-löylyt 40 metrissä!

Maalla, merellä, ja nyt myös ilmassa! Saunagondoli avattiin Skywheelillä lauantaina 16.7. IKI-kiukaan löylyistä pääsee nyt siis nauttimaan 40 metrin korkeudessa huikeissa maisemissa!

sivu 1 - 2