Kiukaat pieneen tilaan – Kulma-IKI ja Seinä-IKI

 In Saunauutiset, tuoteuutuudet

Kulmakiuas

IKI-kulmakiukaat ovat saunan tilaihmeitä. Kulmakiuas voidaan asentaa suoraan paneliseinää vasten. Kiukaan säde on ainoastaan 30 cm, joten tilantarve saunassa on pieni. Tämä antaa tilaa luovalle suunnittelulle lauderatkaisuissa. Kiukaan kaikki osat ovat ruostumatonta terästä ja etupuoli on kokonaan avoin ruostumaton teräsverkko, joka antaa löylynheittäjälle suuren kivipinnan edut. Tutustu 6 kilowatin kulmakiukaaseen

Seinäkiuas

Seinä-IKI-sähkökiukaan voi myös asentaa suoraan saunan paneliseinää vasten, joten kiuas vie todella vähän tilaa saunassa. Kiukaan syvyys on ainoastaan 23 cm ja suojaetäisyys kiukaan etureunasta lauteeseen on vain 10 cm. Kiukaan kaikki osat ovat ruostumatonta terästä.
Tutustu 6 kilowatin seinäkiukaaseen

Laadukas kotimainen valinta

Kiukaiden antamaa löylyä voidaan säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan kiukaan päälle. Kulma- ja Seinä-IKI-kiukaan etuosa koostuu kahdesta teräsverkkovaipasta, joten kiuaskivien latominen sujuu vaivattomasti. Molempiin kiuasmalleihin on saavatavana ruostumattomasta teräksestä valmistettu integrointikaulus laudeupotusta varten.

Kiukaat ovat saatavana kiinteällä ohjauksella (säätimet kiukaassa) tai erillisellä Wave-ohjauskeskuksella, jonka voit sijoittaa saunaan tai saunan ulkopuolelle. Wave-ohjainpaneelin värin voit valita neljästä eri vaihtoehdossa ja keskuksessa on yksityiskäytössä peräti 5 vuoden takuu!

Kiukaat valmistetaan ruostumattomasta teräksestä käsityönä Suomessa.

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search