Kulma- ja seinäkiukaat – nyt myös Finlandia-ohjauskeskuksella!

 In Saunauutiset, tuoteuutuudet

IKI-kulma- ja seinäkiukaat on saatavana nyt myös erillisellä Finlandia-ohjauskeskuksella. Ohjauskeskuksen piirikortti on rakennettu sähkökiukaan pohjaan ja ohjainpaneelin voi sijoittaa joko saunatilaan tai saunan ulkopuolelle (ohjainpaneelin johdon pituus on 10 metriä). Finlandia-ohjainpaneeli asennetaan kojerasiaan (71-75mm riippuen valmistajasta). Katso Finlandia-ohjauskeskuksen fyysinen asennusohje täältä >>

 

IKI-kulmakiuas

IKI-kulmakiukaat ovat saunan tilaihmeitä. Kulmakiuas voidaan asentaa suoraan paneliseinää vasten, joten tilantarve saunassa on pieni. Tämä antaa tilaa luovalle suunnittelulle lauderatkaisuissa. Kiukaan kaikki osat ovat ruostumatonta terästä ja etupuoli on kokonaan avoin ruostumaton teräsverkko, joka antaa löylynheittäjälle suuren kivipinnan edut.

Tutustu tuotteisiin:
6 kilowatin kulmakiuas >>
7,6 kilowatin kulmakiuas >>
9 kilowatin kulmakiuas >>

 

IKI-seinäkiuas

Seinä-IKI-sähkökiukaan voi myös asentaa suoraan saunan paneliseinää vasten, joten kiuas vie todella vähän tilaa saunassa. Kiukaan syvyys on ainoastaan 23 cm (6 kW) tai 27 cm (7,6 ja 9 kW) ja suojaetäisyys kiukaan etureunasta lauteeseen on vain 10 cm. Kiukaan kaikki osat ovat ruostumatonta terästä.

Tutustu tuotteisiin:
6 kilowatin seinäkiuas >>
7,6 kilowatin seinäkiuas >>
9 kilowatin seinäkiuas >>

 

 

Laadukas kotimainen kiuasvalinta

Kiukaiden antamaa löylyä voidaan säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan kiukaan päälle. Kulma- ja Seinä-IKI-kiukaan etuosa koostuu kahdesta teräsverkkovaipasta, joten kiuaskivien latominen sujuu vaivattomasti. Molempiin kiuasmalleihin on saatavana ruostumattomasta teräksestä valmistettu integrointikaulus laudeupotusta varten.

Kiukaat ovat saatavana myös kiinteällä ohjauksella (säätimet kiukaassa) tai erillisellä Wave-ohjauskeskuksella, jonka voit sijoittaa saunaan tai saunan ulkopuolelle.

Kiukaat valmistetaan ruostumattomasta teräksestä käsityönä Suomessa.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search