KIVI-IKI SL Takkakiuas (15-25 m³)

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tyylikäs takkakiuas soveltuu 15-25 kuution saunoihin.

Näyttävä KIVI-IKI SL takkakiuas isolla lasiluukulla on todellinen katseenvangitsija. Kiukaan lämmittäminen ja puiden lisääminen tapahtuu vaivattomasti saunan ulkopuolelta, joten sauna on helppo pitää puhtaana puuroskasta. Seinän aukon ympärille kiinnitettävä peitekaulus on saatavana mustana tai RST-värisenä sekä kahdessa eri koossa. Korkeampi peitekaulus on tarkoitettu kiukaalle, jonka alla käytetään 70 mm korkeaa IKI:n kiuasalustaa (lisävaruste).

Ison lasiluukun ansiosta KIVI-IKI SL Takkakiuas toimii myös esim. takkahuoneen tai pukeutumistilan valaisimena tuoden luonnollista hehkua ja eloa tilaan. Kiukaan valmistuksessa käytetään samoja vahvoja materiaaleja kuin muissakin IKI:n puukiuasmalleissa.

Tekniset tiedot
Saunan minimikoko 15 m³
Saunan maksimikoko 25 m³
Maksimikivimäärä 240 kg
Kiukaan korkeus 141 cm
Kiukaan verkon halkaisija 48 cm
Lasiluukun korkeus 47,5 cm
Lasiluukun leveys 36 cm
Paino ilman kiviä 95 kg
Lämmöntuotto huonetilaan 15,9 kW

Suojaetäisyydet tulenarkoihin rakenteisiin ovat sivuille ja taakse verkosta 25 cm. Suojaetäisyys ylös kivipinnasta on 80 cm. Huom! suojaetäisyydet tulenarkoihin rakenteisiin ovat kivittämättömästä/paljaasta hormiputkesta 100 cm ylöspäin ja 50 cm sivuille. Suojaetäisyys tulipesän kaulasta sivulle on 30 cm. Katso tarkemmat suojaetäisyydet asennusohjeesta. Poistoputken ulkohalkaisija on 115 mm.

Lisätiedot

Saunan koko

Yli 16 m3