KULMA-IKI 6 kW (5-9 m³)

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kulma IKI 6 kW on saunan tilaihme. Kiuas voidaan asentaa nurkkaan suoraan paneeliseinää vasten.

Kulmakiukaan tilantarve saunassa on pieni ja laude voidaan tuoda lähelle kiuasta. Tämä antaa tilaa luovalle suunnittelulle lauderatkaisuissa. Kiukaan kaikki osat ovat ruostumatonta terästä ja etupuoli on kokonaan avoin ruostumaton teräsverkko, joka antaa löylynheittäjälle suuren kivipinnan edut. Kiukaan antamaa löylyä voidaan säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan kiukaan päälle. Kiukaan kivet lämpenevät löylykuntoon n. 45-70 minuutissa riippuen saunan koosta. Kiukaaseen on saatavilla ruostumattomasta teräksestä valmistettu integrointikaulus laudeupotusta varten. Kaikki IKI-sähkökiukaat on varustettu ammattikäyttöön suunnitelluilla AISI 309 vastuksilla.

Kiuasta voidaan ohjata kiinteällä ohjauksella (säätimet kiukaassa), erillisellä Finlandia-, UKU GB Wi-Fi-, Wave- tai Pro-B2-ohjauskeskuksella.

Kiukaan etuosa koostuu kahdesta teräsverkkovaipasta, joista ylemmän voi nostaa pois kivien latomista varten.

Tekniset tiedot
Saunan minimikoko 5 m³
Saunan maksimikoko 9 m³
Maksimikivimäärä 90 kg
Kiukaan korkeus 139 cm
Kiukaan säde 30 cm
Lämmitysaika 45-70 min
Sulake 3x10A
Johto 5×1,5
Ohjauskeskukset

Kulma-IKI 6 kW on saatavana kiinteällä ohjauksella (säätimet kiukaassa, kts. kuva) tai erillisellä ohjauskeskuksella. Erilliset ohjauskeskusvaihtoehdot ovat:

Lisätiedot

Saunan koko

5-10 m3