KULMA-IKI 7,6 kW (7-12 m³)

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kulma-IKI 7,6 kW on saunan tilaihme. Kiuas voidaan asentaa nurkkaan suoraan paneeliseinää vasten. Kiinteällä ohjauksella varustelulla kiukaalla korvaat helposti vanhan perinteisen laatikkokiukaan.

Kulmakiukaan tilantarve saunassa on pieni ja laude voidaan tuoda lähelle kiuasta. Kiukaan säde on ainoastaan 38 cm, joten se vie todella vähän tilaa saunassa. Tämä antaa tilaa luovalle suunnittelulle lauderatkaisuissa. Kaikki osat ovat ruostumatonta terästä ja etupuoli on kokonaan avoin ruostumaton teräsverkko, joka antaa löylynheittäjälle suuren kivipinnan edut. Löylyä voidaan säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan kiukaan päälle. Kiukaan kivet lämpenevät löylykuntoon n. 45-70 minuutissa riippuen saunan koosta. Kiukaaseen on saatavilla ruostumattomasta teräksestä valmistettu integrointikaulus laudeupotusta varten. Kaikki IKI-sähkökiukaat on varustettu ammattikäyttöön suunnitelluilla AISI 309 vastuksilla.

Kiuasta voidaan ohjata kiinteällä ohjauksella (säätimet kiukaassa), erillisellä Finlandia-, UKU GB Wi-Fi-, Wave- tai Pro-B2-ohjauskeskuksella.

Kiukaan etuosa koostuu kahdesta teräsverkkovaipasta, joista ylemmän voi nostaa pois kivien latomista varten.

Tekniset tiedot
Saunan minimikoko 7 m³
Saunan maksimikoko 12 m³
Maksimikivimäärä 140 kg
Kiukaan korkeus 129 cm
Kiukaan säde 38 cm
Lämmitysaika 45-70 min
Sulake 3x16A
Johto 5×2,5
Ohjauskeskukset

Kulma-IKI 7,6 kW on saatavana kiinteällä ohjauksella (säätimet kiukaassa, kts. kuva) tai erillisellä ohjauskeskuksella. Erilliset ohjauskeskusvaihtoehdot ovat:

Lisätiedot

Saunan koko

8-16 m3