PILARI-IKI 24 kW (22-36 m³)

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

IKI-Kiukaan yleisiin saunatiloihin suunnitellut kiukaat ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ovat siksi omiaan vaativaan käyttöön.

Pilari-IKI 24 kW soveltuu 22-36 kuution saunoihin. Ammattikäytössä olevissa kiukaissa lämpövastukset on tehty erikoisvahvasta AISI 309-ruostumattomasta teräksestä.

Lappeenrannan teknillisen yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan IKI-Kiuas Oy:n sähkökiukaat säästävät ammattikäytössä energiaa. Suuren kivimassa ansiosta kiukaassa ei tarvitse pitää jatkuvasti virtaa päällä, sillä kuumat kivet luovuttavat hitaasti lämpöä löylyhuoneeseen ja ylläpitävät saunomislämpötilaa. Tällöin energian kulutus on vähäisempää kuin vastaavan tehoisissa pienen kivitilavuuden omaavissa kiukaissa. Tutustu energiatutkimukseen: Tiivistelmä >> (pdf) | Koko tutkimus >> (pdf)

Kiuasta ohjataan erillisellä ohjauskeskuksella. Soveltuvat ohjauskeskukset ovat; Wave-ohjauskeskus ja Pro-B2-ohjauskeskus. Pro-B2-ohjauskeskukseen voidaan liittää viikkokello, joten se soveltuu hyvin esim. taloyhtiökäyttöön.

Tekniset tiedot
Saunan minimikoko 22 m³
Saunan maksimikoko 36 m³
Maksimikivimäärä 420 kg
Kiukaan korkeus 140 cm
Kiukaan halkaisija 54 cm
Lämmitysaika 45-70 min
Sulake kts. ohjeet
Johto kts. ohjeet

Kiukaan suojaetäisyydet tulenarkoihin rakenteisiin ovat sivuille, taakse ja eteen 20 cm ja ylös 100 cm.

Ohjauskeskukset

Pilari-IKI 24 kW on saatavana Pro-B2- tai Wave-ohjauskeskuksella. Pro-B2- ja Wave-ohjauskeskukset tarvitsevat lisäksi S2-30 lisäkontaktorin.  Erilliset ohjauskeskusvaihtoehdot ovat:

Lisätiedot

Saunan koko

Yli 16 m3