Seinä-IKI 7,6 kW (7-12 m³)

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Seinä-IKI 7,6 kW, voidaan asentaa suoraan saunan paneeliseinää vasten. Kiukaan syvyys on ainoastaan 27 cm, joten kiuas vie todella vähän tilaa saunassa.

Seinäkiukaan tilantarve saunassa on pieni ja laude voidaan tuoda lähelle kiuasta. Tämä antaa tilaa luovalle suunnittelulle lauderatkaisuissa. Kiukaan kaikki osat ovat ruostumatonta terästä ja etupuoli on kokonaan avoin ruostumaton teräsverkko, joka antaa löylynheittäjälle suuren kivipinnan edut. Kiukaan antamaa löylyä voidaan säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan kiukaan päälle. Kiukaan kivet lämpenevät löylykuntoon n. 45-70 minuutissa riippuen saunan koosta. Kiukaaseen on saatavilla ruostumattomasta teräksestä valmistettu integrointikaulus laudeupotusta varten. Kaikki IKI-sähkökiukaat on varustettu ammattikäyttöön suunnitelluilla AISI 309 vastuksilla.

Kiuasta voidaan ohjata kiinteällä ohjauksella (säätimet kiukaassa), erillisellä Finlandia-, Wave- tai Pro-B2-ohjauskeskuksella.

Kiukaan etuosa koostuu kahdesta teräsverkkovaipasta, joista ylemmän voi nostaa pois kivien latomista varten.

Tekniset tiedot
Saunan minimikoko 7 m³
Saunan maksimikoko 12 m³
Maksimikivimäärä 140 kg
Kiukaan korkeus 129 cm
Kiukaan syvyys / leveys 27 cm / 47 cm
Lämmitysaika 45-70 min
Sulake 3x16A
Johto 5×2,5
Ohjauskeskukset

Seinä-IKI 7,6 kW on saatavana kiinteällä ohjauksella (säätimet kiukaassa) tai erillisellä ohjauskeskuksella. Erilliset ohjauskeskusvaihtoehdot ovat:

Lisätiedot

Saunan koko

8-16 m3